Vores apps Kontakt os Plan for opdateringer
Denne side er blevet oversat automatisk

Prevent Restore

Beskrivelse Skærmbilleder Hent Information Historie🚀 Version Pro

Hvorfor selv efter tømning af papirkurven kan slettede filer stadig gendannes?


Indholdet af filen ligger i blokke på din harddisk. Disse blokke kan placeres én efter én eller forskellige steder på disken. Placeringer af blokke for hver fil optaget i en speciel systemdatabase kaldet Master File Table eller MFT. Når du får adgang til en fil, kender Windows placeringen af dens indhold blot ved at få adgang til denne database. Bemærk, at filen kan være defragmenteret, og dens indhold kan være spredt rundt på disken.

Når du sletter en fil (efter tømning af papirkurven), fjernes den ikke fysisk fra disken. I stedet for det markerer Windows kun filen som "slettet" i Master File Table . Blokke af "slettet" fil bliver tilgængelige som ledig plads (der stadig indeholder indhold af gammel fil), og Windows kan skrive til disse blokke alle nye data. Indhold af små filer vil slet ikke placeres på diskens blokke, i stedet for små filer gemt direkte i MFT'en, for hurtig adgang.

Sådan fungerer Windows OS.

Alle kan få adgang til slettede filer blot ved at markere slettede filer som "eksisterende" i MFT. Dette vil "gendanne" slettede filer, uanset hvornår de blev slettet - for en dag siden eller for et par år siden. Selvfølgelig, hvis filens blokke ikke blev overskrevet af en ny fil.

Ofte kan indholdet af slettede filer delvist overskrives af nye data, og i så fald kan vi kun delvist gendanne slettede filer.

For at gendanne slettede filer behøver du ikke at være FBI-agent. Vi har en masse apps på markedet, der vil gøre det for dig med få klik.


Hvordan renser man indholdet af MFT-tabellen?
Hvorfor er antallet af overskrivningscyklusser vigtigt?
Hvordan kan denne app forhindre gendannelse af slettede filer?
Hvorfor er muligheden for at rense MFT-bordet vigtig og altid aktiveret?
Hvordan sletter man disken helt uden chance for gendannelse?
Hvorfor selv efter tømning af papirkurven kan slettede filer stadig gendannes?

Gå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: