Vores apps Kontakt os Plan for opdateringer
Denne side er blevet oversat automatisk

Prevent Restore

Beskrivelse Sk√¶rmbilleder Hent Information HistorieūüöÄ Version Pro

Hvorfor er antallet af overskrivningscyklusser vigtigt?


Under arbejdet kan vores app skrive midlertidige data √©n gang til hver blok p√• disken, eller den kan gentage skrivning flere gange til den samme blok. Derefter vil alle midlertidige data blive slettet for at frig√łre diskplads. S√• hvorfor har vi en mulighed for at overskrive data flere gange, hvis de alligevel vil blive slettet?

Mange diske udstyret med indbygget mikrochip, der styrer læse-skrive-operationer ved hjælp af internt cachesystem. Denne hardware er placeret inde i selve disken, den er ikke relateret til dit bundkort, processor eller operativsystem og fungerer uafhængigt.

I nogle sj√¶ldne tilf√¶lde kan nogle chips cache den aktuelle skriveoperation, og hvis en anden kommer lige efter den - sletning - kan de ignorere den f√łrste skrivning, da den alligevel bliver slettet. Og hvis chippens logik er indstillet som beskrevet - vil data ikke blive virkelig skrevet, men kun rapporteret som skrevet.

Det kunne v√¶re andre scenarier, det er bare et eksempel, men problemet er det samme - data ville faktisk ikke blive skrevet f√łr sletning.

Logikken i diskens mikrochip ændrer sig fra producent til producent, og det er svært at forudsige eller at vide, hvordan diskens caching-software virkelig skriver dataene. Gode nyheder, at dette problem skete meget sjældent og med små dele af data.

For at forhindre sådanne problemer anbefaler alle sikkerhedsbureauer at overskrive data flere gange. Sædvanlig anbefaling er fra 3 til 7. For paranoide tilfælde op til 40.

I vores egne test var selv 1 cyklus altid nok. Vi har aldrig stået over for dette problem siden 2008.


Hvordan renser man indholdet af MFT-tabellen?
Hvorfor er muligheden for at rense MFT-bordet vigtig og altid aktiveret?
Hvorfor er antallet af overskrivningscyklusser vigtigt?
Hvorfor selv efter t√łmning af papirkurven kan slettede filer stadig gendannes?
Hvordan sletter man disken helt uden chance for gendannelse?
Hvordan kan denne app forhindre gendannelse af slettede filer?

Gå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: