Vores apps Kontakt os Plan for opdateringer
Denne side er blevet oversat automatisk

Prevent Restore

Beskrivelse Skærmbilleder Hent Information Historie🚀 Version Pro

Gør slettet uopretteligt


Når du sletter en fil eller mappe (eller tømmer papirkurven), bliver den bare markeret som slettet og forsvinder fra listen i Windows Stifinder. Men indholdet af slettede filer findes stadig på disken og kan nemt gendannes i mange år. Du har muligvis tusindvis af allerede slettede filer på din pc, hvis indhold stadig ligger på din disk. Tænk på, hvor mange filer, der var blevet "slettet" stadig var på alle de eksterne harddiske, som du gav til nogen?

Der er kun én (og heldigvis enkel) løsning til at forhindre gendannelse af allerede slettede filer - ved at overskrive al ledig diskplads, hvor indholdet af slettede filer er placeret med tilfældige data. Således vil indholdet af gamle filer blive erstattet af nye oplysninger, og de gamle ting vil forsvinde for altid.Vores applikation vil gøre dette for dig i nogle få nemme trin. Det er lige meget, om det er en intern disk eller en ekstern harddisk, såsom et flashdrev. Vores app vil også fjerne slettede poster i MFT. Vi implementerer mange sikkerhedsalgoritmer for at hjælpe dig med at opnå det højeste niveau af privatliv. Du kan også udføre ikke kun én, men flere cyklusser med overskrivning for at sikre, at dataene er blevet slettet fuldstændigt.

Hent nuGå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: