Vores apps Kontakt os Plan for opdateringer
Denne side er blevet oversat automatisk

Vælg din nye app

Prevent Restore

Forhindrer gendannelse af allerede slettede data
Når du sletter en fil (eller tømmer papirkurven), bliver den bare markeret som slettet og forsvinder fra Windows Stifinder. Men indhold fra slettede filer findes stadig på disken og kan nemt gendannes selv efter mange år. Vores applikation vil slette indholdet fra allerede slettede filer i nogle få nemme trin. Genopretning vil være umulig.

Find ud af mere Hurtig download

Secret Disk

Opretter en ekstra adgangskodebeskyttet hemmelig disk
Denne app opretter en ekstra disk på din computer uden ekstra formatering. Det er en speciel slags disk, der kan dukke op og forsvinde i dit system med blot et enkelt klik. Adgang til denne disk kan beskyttes med en adgangskode, som gør den meget privat opbevaring af dine filer og mapper. I tilfælde af strømsvigt låser disken og forsvinder automatisk. Mens disken er åben, kan du bruge den som en normal disk, den understøtter alle standard diskoperationer og understøttes af alle andre apps.

Find ud af mere Hurtig download

Secure Delete

Sletter filer sikkert, gør dem uoprettelige
Hvis du vil slette en privat fil sikkert, så ingen kan gendanne den - vil dette værktøj hjælpe! Ingen grund til at overskrive al ledig diskplads. Mens filen eksisterer - vores app kender dens placering på disken og vil kun slette blokke optaget af filen. Alle stærke sikkerhedsstandarder understøttes.

Find ud af mere Hurtig download

Gå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: