Meidän sovelluksemme Ota meihin yhteyttä Päivityssuunnitelma
Tämä sivu on käännetty automaattisesti

Prevent Restore

Kuvaus Kuvakaappauksia ladata Tiedot Historia🚀 Versio Pro

Tekee poistetuista peruuttamattomista


Kun poistat tiedoston tai kansion (tai tyhjennät roskakorin), se vain merkitään poistetuksi ja katoaa Windowsin Resurssienhallinnan luettelosta. Mutta poistettujen tiedostojen sisältö on edelleen levyllä, ja se voidaan helposti palauttaa useiden vuosien ajan. Tietokoneellasi voi olla tuhansia jo poistettuja tiedostoja, joiden sisältö on edelleen levylläsi. Ajattele kuinka monta "poistettua" tiedostoa oli edelleen kaikilla niillä ulkoisilla kiintolevyillä, jotka annoit jollekulle?

On vain yksi (ja onneksi yksinkertainen) ratkaisu estää jo poistettujen tiedostojen palauttaminen - ylikirjoittamalla kaikki vapaa levytila, jossa poistettujen tiedostojen sisältö sijaitsee satunnaisilla tiedoilla. Siten vanhojen tiedostojen sisältö korvataan uudella tiedolla ja vanhat tavarat katoavat ikuisesti.Sovelluksemme tekee tämän puolestasi muutamassa helpossa vaiheessa. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä sisäinen levy vai ulkoinen kiintolevy, kuten flash-asema. Sovelluksemme poistaa myös poistetut tietueet MFT:stä. Käytämme monia suojausalgoritmeja auttaaksemme sinua saavuttamaan korkeimman tietosuojatason. Voit myös suorittaa ei vain yhden, vaan useita ylikirjoitusjaksoja varmistaaksesi, että tiedot on poistettu kokonaan.

Lataa nytÄlä missaa uutta versiota!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin lähetämme sinulle sähköpostin, kun sovelluksemme uusi versio on ladattavissa.Lue lisää sovelluksissamme käyttämistämme suojausstandardeista: