Vores apps Kontakt os Plan for opdateringer
Denne side er blevet oversat automatisk

Om vores virksomhed


Det var år 2002. Det var den første lille applikation "X-Eraser" som blev udgivet på en gratis hosting. Appen indeholdt kun 5 afkrydsningsfelter og en knap. Så snart det står klart, at der ikke er nogen konkurrenter, selv til en så simpel app, gik vi videre.

Den første fantastiske app blev udgivet senere samme år. Og så endnu en og endnu en. Flere gange har vi re-brandet vores apps og firma (flere app-titler og domænenavne).

Forretningsmodellen for vores produkter er en gratis software med nogle premium betalte funktioner. Mere end halvdelen af vores medarbejdere arbejder eksternt i mange dele af verden.

20 år senere fortsætter vi med at drive vores forretning med over 20 apps udgivet siden vores første app. Vores team er en gruppe talentfulde mennesker fra Østeuropa, Indien, Rusland, Tyskland og Egypten. Kreditkort behandlet af kontorer i Storbritannien og USA.

For post, brug følgende adresse:


Clean Space LTD.
701 Cornell Drive, Unit F9 - P774517
Wilmington, DE, 19801

Gå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: