Vores apps Kontakt os Plan for opdateringer
Denne side er blevet oversat automatisk

Secure Delete

Beskrivelse Skærmbilleder Hent Information Historie🚀 Version Pro

Sletter filer sikkert


Denne software er et effektivt værktøj til sikker sletning af eksisterende filer og mapper permanent, hvis de endnu ikke er blevet slettet. Når denne software er blevet brugt, går de valgte filer og mapper ikke til papirkurven og vil ikke kunne gendannes. Brugere har flere sikkerhedsmuligheder, så du kan vælge det sikkerhedsniveau, du har brug for, hvilket vil afspejle behandlingens hastighed.

Denne applikation kan bruges på tre måder. (1) Træk og slip de filer eller mapper, som du ønsker skal slettes sikkert til hovedvinduet. (2) Vælg de nødvendige filer ved at klikke på Tilføj filer på hovedskærmen. Eller (3) vælg en hvilken som helst fil eller mappe i Windows Stifinder og vælg indstillingen Send til, og klik derefter på Secure Deleter .Bare fordi vores grænseflade er enkel, betyder det ikke, at den mangler kvalitet. Det er stik modsat i vores tilfælde. Den enkle grænseflade er designet til at være sådan for at gøre det lettere for nyere brugere. Inden for softwaren er der mange kraftfulde algoritmer i spil til datadestruktion. Så selvom du er ny bruger, kan du være sikker på, at du forstår, hvordan du får den maksimale sikkerhed som muligt.

Hent nuGå ikke glip af ny version!

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi sender dig en e-mail, når en ny version af vores app vil være tilgængelig til download.Få mere at vide om sikkerhedsstandarder, som vi bruger i vores apps: