Aplicațiile noastre Contactaţi-ne Planul actualizărilor
Această pagină a fost tradusă automat

Secure Delete

Descriere Capturi de ecran Descarca informație Istorie🚀 Versiune Pro

Șterge în siguranță fișierele


Acest software este un instrument eficient pentru ștergerea în siguranță a fișierelor și folderelor existente în mod definitiv, dacă acestea nu au fost încă șterse. Odată ce acest software a fost utilizat, fișierele și folderele selectate nu merg în Coșul de reciclare și vor fi irecuperabile. Utilizatorii au mai multe opțiuni de securitate pentru a vă permite să alegeți nivelul de securitate de care aveți nevoie, care va reflecta viteza de procesare.

Această aplicație poate fi utilizată în trei moduri. (1) Trageți și plasați fișierele sau folderele pe care doriți să le ștergeți în siguranță în fereastra principală. (2) Selectați fișierele necesare făcând clic pe Adăugare fișiere pe ecranul principal. Sau (3) selectați orice fișier sau folder din Windows Explorer și alegeți opțiunea Trimiteți către, apoi faceți clic pe Secure Deleter .Doar pentru că interfața noastră este simplă nu înseamnă că îi lipsește calitatea. Este exact opusul în cazul nostru. Interfața simplă a fost concepută astfel încât să fie mai ușor pentru utilizatorii mai noi. În cadrul software-ului, există mulți algoritmi puternici în joc pentru distrugerea datelor. Deci, chiar dacă sunteți un utilizator nou, puteți fi sigur că veți înțelege cum să obțineți securitatea maximă posibilă.

Descarcă acumNu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: