Aplicațiile noastre Contactaţi-ne Planul actualizărilor
Această pagină a fost tradusă automat

Despre compania noastră


Era anul 2002. A fost prima aplicație mică "X-Eraser" care a fost publicată pe o găzduire gratuită. Aplicația conținea doar 5 casete de selectare și un buton. De îndată ce devine clar că nu există concurenți chiar și pentru o astfel de aplicație simplă, am mers înainte.

Prima aplicație minunată a fost lansată mai târziu în același an. Și apoi încă una și alta. De câteva ori am făcut re-branding aplicațiile și compania noastră (mai multe titluri de aplicații și nume de domenii).

Modelul de afaceri al produselor noastre este un software gratuit cu unele funcții premium plătite. Mai mult de jumătate din personalul nostru lucrează de la distanță în multe părți ale lumii.

20 de ani mai târziu, continuăm să ne facem afacerea cu peste 20 de aplicații lansate de la prima noastră aplicație. Echipa noastră este un grup de oameni talentați din Europa de Est, India, Rusia, Germania și Egipt. Carduri de credit procesate de birourile din Marea Britanie și SUA.

Pentru corespondenta postala folositi urmatoarea adresa:


Clean Space LTD.
701 Cornell Drive, Unit F9 - P774517
Wilmington, DE, 19801

Nu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: