Aplicațiile noastre Contactaţi-ne Planul actualizărilor
Această pagină a fost tradusă automat

Alege noua ta aplicație

Prevent Restore

Împiedică recuperarea datelor deja șterse
Când ștergeți un fișier (sau goliți Coșul de reciclare), acesta este doar marcat ca șters și dispare din Windows Explorer. Dar conținutul din fișierele șterse încă există pe disc și poate fi recuperat cu ușurință chiar și după mulți ani. Aplicația noastră va șterge conținutul din fișierele deja șterse în câțiva pași simpli. Recuperarea va fi imposibilă.

Află mai multe Descărcare rapidă

Secret Disk

Creează un disc secret suplimentar protejat prin parolă
Această aplicație creează un disc suplimentar pe computer fără formatare suplimentară. Este un tip special de disc, care poate apărea și dispărea în sistemul dvs. cu un singur clic. Accesul la acest disc poate fi protejat printr-o parolă, ceea ce face ca acesta să fie stocat foarte privat pentru fișierele și folderele dvs. În caz de pană de curent, discul se blochează și dispare automat. În timp ce discul este deschis, îl puteți folosi ca un disc normal, acceptă toate operațiunile standard de disc și este acceptat de toate celelalte aplicații.

Află mai multe Descărcare rapidă

Secure Delete

Șterge în siguranță fișierele, le face irecuperabile
Dacă doriți să ștergeți în siguranță un fișier privat, astfel încât nimeni să nu îl poată recupera - acest instrument vă va ajuta! Nu este nevoie să suprascrieți tot spațiul liber pe disc. În timp ce fișierul există - aplicația noastră știe locația sa pe disc și va șterge numai blocurile ocupate de fișier. Sunt acceptate toate standardele puternice de securitate.

Află mai multe Descărcare rapidă

Nu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: