Aplicațiile noastre Contactaţi-ne Planul actualizărilor
Această pagină a fost tradusă automat

Prevent Restore

Descriere Capturi de ecran Descarca informație Istorie🚀 Versiune Pro

Face ștersele irecuperabile


Când ștergeți un fișier sau un folder (sau goliți Coșul de reciclare), acesta este doar marcat ca șters și dispare din listă din Windows Explorer. Dar conținutul fișierelor șterse încă există pe disc și poate fi restaurat cu ușurință pentru mulți ani. Este posibil să aveți mii de fișiere deja șterse pe computer, al căror conținut încă se află pe disc. Gândiți-vă la câte fișiere care au fost „șterse” mai erau pe toate acele hard disk-uri externe pe care le-ați dat cuiva?

Există o singură soluție (și, din fericire, simplă) pentru a preveni recuperarea fișierelor deja șterse - prin suprascrierea întregului spațiu liber pe disc unde conținutul fișierelor șterse se află cu date aleatorii. Astfel, conținutul fișierelor vechi va fi înlocuit cu informații noi, iar lucrurile vechi vor dispărea pentru totdeauna.Aplicația noastră va face acest lucru pentru dvs. în câțiva pași simpli. Nu contează dacă este un disc intern sau un hard disk extern, cum ar fi o unitate flash. De asemenea, aplicația noastră va elimina înregistrările șterse din MFT. Implementăm mulți algoritmi de securitate pentru a vă ajuta să atingeți cel mai înalt nivel de confidențialitate. De asemenea, puteți efectua nu doar unul, ci mai multe cicluri de suprascriere pentru a vă asigura că datele au fost șterse complet.

Descarcă acumNu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: