Οι εφαρμογές μας Επικοινωνήστε μαζί μας Σχέδιο ενημερώσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Επιλέξτε τη Νέα σας εφαρμογή

Prevent Restore

Αποτρέπει την ανάκτηση ήδη διαγραμμένων δεδομένων
Όταν διαγράφετε ένα αρχείο (ή αδειάζετε τον Κάδο Ανακύκλωσης), απλώς επισημαίνεται ως διαγραμμένο και εξαφανίζεται από την Εξερεύνηση των Windows. Αλλά το περιεχόμενο από τα διαγραμμένα αρχεία εξακολουθεί να υπάρχει στο δίσκο και μπορεί εύκολα να ανακτηθεί ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Η εφαρμογή μας θα διαγράψει το περιεχόμενο από τα ήδη διαγραμμένα αρχεία με μερικά εύκολα βήματα. Η ανάκαμψη θα είναι αδύνατη.

Μάθετε περισσότερα Γρήγορη λήψη

Secret Disk

Δημιουργεί έναν πρόσθετο μυστικό δίσκο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης
Αυτή η εφαρμογή δημιουργεί έναν επιπλέον δίσκο στον υπολογιστή σας χωρίς επιπλέον μορφοποίηση. Είναι ένα ειδικό είδος δίσκου, που μπορεί να εμφανιστεί και να εξαφανιστεί στο σύστημά σας με ένα μόνο κλικ. Η πρόσβαση σε αυτόν τον δίσκο μπορεί να προστατευτεί με έναν κωδικό πρόσβασης που τον καθιστά πολύ ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης για τα αρχεία και τους φακέλους σας. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ο δίσκος κλειδώνει και εξαφανίζεται αυτόματα. Ενώ ο δίσκος είναι ανοιχτός, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως κανονικό δίσκο, υποστηρίζει όλες τις τυπικές λειτουργίες δίσκου και υποστηρίζεται από όλες τις άλλες εφαρμογές.

Μάθετε περισσότερα Γρήγορη λήψη

Secure Delete

Διαγράφει με ασφάλεια τα αρχεία, τα καθιστά μη ανακτήσιμα
Εάν θέλετε να διαγράψετε με ασφάλεια κάποιο ιδιωτικό αρχείο, ώστε να μην μπορεί κανείς να το ανακτήσει - αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει! Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε όλο τον ελεύθερο χώρο στο δίσκο. Όσο υπάρχει το αρχείο - η εφαρμογή μας γνωρίζει τη θέση του στο δίσκο και θα διαγράψει μόνο μπλοκ που καταλαμβάνονται από το αρχείο. Υποστηρίζονται όλα τα ισχυρά πρότυπα ασφαλείας.

Μάθετε περισσότερα Γρήγορη λήψη

Μην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.Οι εφαρμογές μας
Prevent Restore
Secret Disk
Secure Delete
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: