Οι εφαρμογές μας Επικοινωνήστε μαζί μας Σχέδιο ενημερώσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Secret Disk

Περιγραφή Στιγμιότυπα οθόνης Κατεβάστε Πληροφορίες Ιστορία🚀 Εκδοχή Pro

Δημιουργεί έναν μυστικό δίσκο


Η εφαρμογή μας δημιουργεί έναν ειδικό δίσκο στον υπολογιστή σας που μπορεί να κρυφτεί εντελώς. Δεν χρειάζεται να μορφοποιήσετε ξανά τους υπάρχοντες δίσκους σας ή να κάνετε αλλαγές στην τρέχουσα διαμόρφωσή σας. Ένας μυστικός δίσκος θα εμφανιστεί και θα εξαφανιστεί με ένα κλικ.

Ένας μυστικός δίσκος είναι ένα ειδικό είδος δίσκου και η πρόσβαση σε αυτόν μπορεί να προστατευτεί με κωδικό πρόσβασης. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για να αποθηκεύσετε τα ευαίσθητα αρχεία και τους φακέλους σας - ένας δίσκος που εμφανίζεται και εξαφανίζεται σε ένα δευτερόλεπτο, επιπλέον, προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν χρειάζεστε αυτήν την επιπλέον προστασία και μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία και να χρησιμοποιήσετε το δίσκο χωρίς κωδικό πρόσβασης.Εάν απενεργοποιήσετε κατά λάθος τον υπολογιστή σας (ή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος), ο μυστικός δίσκος θα κλειδωθεί αυτόματα. Όλα τα αρχεία θα είναι ασφαλή μέχρι να ανοίξετε ξανά το δίσκο. Ενώ είναι ανοιχτός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μυστικό δίσκο όπως οποιονδήποτε άλλο κανονικό δίσκο. Μπορείτε να αντιγράψετε, να μετακινήσετε και να διαγράψετε αρχεία. Όλες οι άλλες εφαρμογές που μπορεί να έχετε εγκαταστήσει θα υποστηρίζουν τον μυστικό μας δίσκο ως κανονικό δίσκο.

Κατεβάστε τώραΜην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.Οι εφαρμογές μας
Prevent Restore
Secret Disk
Secure Delete
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: