Οι εφαρμογές μας Επικοινωνήστε μαζί μας Σχέδιο ενημερώσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Σχετικά με την εταιρεία μας


Ήταν το έτος 2002. Ήταν η πρώτη μικρή εφαρμογή "X-Eraser" που δημοσιεύτηκε σε δωρεάν φιλοξενία. Η εφαρμογή περιείχε μόνο 5 πλαίσια ελέγχου και ένα κουμπί. Μόλις γίνει σαφές ότι δεν υπάρχουν ανταγωνιστές ακόμη και σε μια τόσο απλή εφαρμογή προχωρήσαμε.

Η πρώτη φοβερή εφαρμογή κυκλοφόρησε αργότερα την ίδια χρονιά. Και μετά άλλο και άλλο. Αρκετές φορές κάναμε αλλαγή επωνυμίας στις εφαρμογές και την εταιρεία μας (περισσότεροι τίτλοι εφαρμογών και ονόματα τομέα).

Το επιχειρηματικό μοντέλο των προϊόντων μας είναι ένα δωρεάν λογισμικό με ορισμένες premium πληρωμένες λειτουργίες. Περισσότερο από το μισό του προσωπικού μας εργάζεται εξ αποστάσεως σε πολλά μέρη του κόσμου.

20 χρόνια αργότερα συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε με περισσότερες από 20 εφαρμογές που κυκλοφόρησαν από την πρώτη μας εφαρμογή. Η ομάδα μας είναι μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων από την Ανατολική Ευρώπη, την Ινδία, τη Ρωσία, τη Γερμανία και την Αίγυπτο. Πιστωτικές κάρτες που υποβάλλονται σε επεξεργασία από γραφεία του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Για ταχυδρομική αλληλογραφία χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διεύθυνση:


Clean Space LTD.
701 Cornell Drive, Unit F9 - P774517
Wilmington, DE, 19801

Μην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.Οι εφαρμογές μας
Prevent Restore
Secret Disk
Secure Delete
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: