Οι εφαρμογές μας Επικοινωνήστε μαζί μας Σχέδιο ενημερώσεων
Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί αυτόματα

Secure Delete

Περιγραφή Στιγμιότυπα οθόνης Κατεβάστε Πληροφορίες Ιστορία🚀 Εκδοχή Pro

Διαγράφει με ασφάλεια αρχεία


Αυτό το λογισμικό είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την ασφαλή διαγραφή υπαρχόντων αρχείων και φακέλων οριστικά, εάν δεν έχουν ακόμη διαγραφεί. Μόλις χρησιμοποιηθεί αυτό το λογισμικό, τα επιλεγμένα αρχεία και οι φάκελοι δεν πηγαίνουν στον Κάδο Ανακύκλωσης και δεν θα μπορούν να ανακτηθούν. Οι χρήστες έχουν πολλές επιλογές ασφαλείας που σας επιτρέπουν να επιλέξετε το επίπεδο ασφάλειας που χρειάζεστε, το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ταχύτητα επεξεργασίας.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις τρόπους. (1) Σύρετε και αποθέστε τα αρχεία ή τους φακέλους που θέλετε να διαγραφούν με ασφάλεια στο κύριο παράθυρο. (2) Επιλέξτε τα απαραίτητα αρχεία κάνοντας κλικ στην Προσθήκη αρχείων στην κύρια οθόνη. Ή (3) επιλέξτε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο στην Εξερεύνηση των Windows και επιλέξτε την επιλογή Αποστολή σε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Secure Deleter .



Το ότι η διεπαφή μας είναι απλή δεν σημαίνει ότι στερείται ποιότητας. Είναι ακριβώς το αντίθετο στην περίπτωσή μας. Η απλή διεπαφή σχεδιάστηκε έτσι ώστε να διευκολύνει τους νεότερους χρήστες. Μέσα στο λογισμικό, υπάρχουν πολλοί ισχυροί αλγόριθμοι για την καταστροφή δεδομένων. Έτσι, ακόμα κι αν είστε νέος χρήστης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε πώς να αποκτήσετε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Κατεβάστε τώρα



Μην χάσετε τη νέα έκδοση!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω και θα σας στείλουμε ένα email όταν μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας θα είναι διαθέσιμη για λήψη.



Οι εφαρμογές μας
Prevent Restore
Secret Disk
Secure Delete
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας: