Naše aplikacije Kontaktiraj nas Načrt posodobitev
Ta stran je bila samodejno prevedena

Izberite svojo novo aplikacijo

Prevent Restore

Preprečuje obnovitev že izbrisanih podatkov
Ko izbrišete datoteko (ali izpraznite koš), je samo označena kot izbrisana in izgine iz Raziskovalca. Toda vsebina iz izbrisanih datotek še vedno obstaja na disku in jo je mogoče enostavno obnoviti tudi po mnogih letih. Naša aplikacija bo v nekaj preprostih korakih izbrisala vsebino iz že izbrisanih datotek. Okrevanje bo nemogoče.

Izvedi več Hiter prenos

Secret Disk

Ustvari dodatno tajno disketo, zaščiteno z geslom
Ta aplikacija ustvari dodaten disk v vašem računalniku brez dodatnega formatiranja. To je posebna vrsta diska, ki se lahko pojavi in izgine v vašem sistemu z enim klikom. Dostop do tega diska je mogoče zaščititi z geslom, zaradi česar je zelo zasebno shranjevanje vaših datotek in map. V primeru izpada električne energije se disk samodejno zaklene in izgine. Medtem ko je disk odprt, ga lahko uporabljate kot običajen disk, podpira vse standardne diskovne operacije in ga podpirajo vse druge aplikacije.

Izvedi več Hiter prenos

Secure Delete

Varno izbriše datoteke, zato jih ni mogoče obnoviti
Če želite varno izbrisati zasebno datoteko, da je nihče ne more obnoviti - to orodje vam bo pomagalo! Ni vam treba prepisati vsega prostega prostora na disku. Medtem ko datoteka obstaja - naša aplikacija pozna njeno lokacijo na disku in bo izbrisala samo bloke, ki jih zaseda datoteka. Podprti so vsi močni varnostni standardi.

Izvedi več Hiter prenos

Ne zamudite nove različice!

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in poslali vam bomo e-poštno sporočilo, ko bo nova različica naše aplikacije na voljo za prenos.Več o varnostnih standardih, ki jih uporabljamo v naših aplikacijah: