Naše aplikacije Kontaktiraj nas Načrt posodobitev
Ta stran je bila samodejno prevedena

Prevent Restore

Opis Posnetki zaslona Prenesi Informacije Zgodovina🚀 Različica Pro

Izbrisanega ni mogoče obnoviti


Ko izbrišete datoteko ali mapo (ali izpraznite koš), je samo označena kot izbrisana in izgine s seznama v Raziskovalcu. Toda vsebina izbrisanih datotek še vedno obstaja na disku in jo je mogoče enostavno obnoviti več let. Na vašem računalniku je morda že na tisoče izbrisanih datotek, katerih vsebina je še vedno na vašem disku. Pomislite, koliko datotek, ki so bile "izbrisane", je bilo še vedno na vseh tistih zunanjih trdih diskih, ki ste jih dali nekomu?

Obstaja samo ena (in na srečo preprosta) rešitev, da preprečite obnovitev že izbrisanih datotek - tako, da ves prosti prostor na disku, kjer se nahaja vsebina izbrisanih datotek, prepišete z naključnimi podatki. Tako bo vsebina starih datotek nadomeščena z novimi informacijami in stare stvari bodo za vedno izginile.Naša aplikacija bo to naredila namesto vas v nekaj preprostih korakih. Ni pomembno, ali gre za notranji disk ali zunanji trdi disk, na primer bliskovni pogon. Poleg tega bo naša aplikacija odstranila izbrisane zapise v MFT. Implementiramo številne varnostne algoritme, ki vam pomagajo doseči najvišjo raven zasebnosti. Prav tako lahko izvedete ne le enega, ampak več ciklov prepisovanja, da se prepričate, da so bili podatki popolnoma izbrisani.

Prenesi zdajNe zamudite nove različice!

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in poslali vam bomo e-poštno sporočilo, ko bo nova različica naše aplikacije na voljo za prenos.Več o varnostnih standardih, ki jih uporabljamo v naših aplikacijah: