Naše aplikacije Kontaktiraj nas Načrt posodobitev
Ta stran je bila samodejno prevedena

Izberite svojo novo aplikacijo

Clean Space

Izbriše računalniško smeti, očisti register, odstrani sledi
Zaščita zasebnosti, izboljšava zmogljivosti in čistilec registra - vse v enem. Naša aplikacija bo izbrisala številne nepotrebne datoteke, ki se nahajajo na vašem računalniku - zapravljajo prostor na disku, pomnilnik in procesorske vire. Začasne datoteke, predpomnilniki, piškotki, zgodovina samodokončanja, dnevniki in še veliko več - ti elementi resnično kršijo vašo zasebnost. Z brisanjem vseh teh elektronskih smeti bo vaš računalnik deloval hitreje.

Izvedi več Hiter prenos

Wipe

Izbriše zgodovino, predpomnilnik in ščiti zasebnost
Naša programska oprema izbriše začasne datoteke, predpomnilnike, piškotke, internetno zgodovino in drugo ter tako sprosti dragocen prostor na disku. Brisanje nepotrebnih datotek je lahko še posebej dobro za tiste, ki uporabljajo svoje sisteme na manjših SSD-jih. Kot rezultat programske opreme boste deležni največje možne zaupnosti, tako da radovedneži ne bodo mogli vohuniti za vami, beležiti vaših dejavnosti ali storiti česar koli zlonamernega.

Izvedi več Hiter prenos

Secret Disk

Ustvari dodatno tajno disketo, zaščiteno z geslom
Ta aplikacija ustvari dodaten disk v vašem računalniku brez dodatnega formatiranja. To je posebna vrsta diska, ki se lahko pojavi in izgine v vašem sistemu z enim klikom. Dostop do tega diska je mogoče zaščititi z geslom, zaradi česar je zelo zasebno shranjevanje vaših datotek in map. V primeru izpada električne energije se disk samodejno zaklene in izgine. Medtem ko je disk odprt, ga lahko uporabljate kot običajen disk, podpira vse standardne diskovne operacije in ga podpirajo vse druge aplikacije.

Izvedi več Hiter prenos

Duplicate File Finder

Najde podvojene datoteke tudi z razliko v eni slikovni piki
Najde podvojene slike in videe. Izberete lahko katero koli mapo na trdem disku (ali uporabite standardne uporabniške mape) in naša aplikacija bo temeljito analizirala vsebino izbranih map za iskanje morebitnih dvojnikov. Najbolj neverjetna stvar je, da bo trajalo le nekaj sekund. Datoteke bodo primerjane z algoritmom zgoščevanja MD5, kar pomeni, da bodo primerjane po vsebini, ne po imenu. Nato si lahko z uporabo našega priročnega uporabniškega vmesnika ogledate dvojnike in izbrišete tiste, ki jih ne potrebujete.

Izvedi več Hiter prenos

Prevent Restore

Preprečuje obnovitev že izbrisanih podatkov
Ko izbrišete datoteko (ali izpraznite koš), je samo označena kot izbrisana in izgine iz Raziskovalca. Toda vsebina iz izbrisanih datotek še vedno obstaja na disku in jo je mogoče enostavno obnoviti tudi po mnogih letih. Naša aplikacija bo v nekaj preprostih korakih izbrisala vsebino iz že izbrisanih datotek. Okrevanje bo nemogoče.

Izvedi več Hiter prenos

Secure Delete

Varno izbriše datoteke, zato jih ni mogoče obnoviti
Če želite varno izbrisati zasebno datoteko, da je nihče ne more obnoviti - to orodje vam bo pomagalo! Ni vam treba prepisati vsega prostega prostora na disku. Medtem ko datoteka obstaja - naša aplikacija pozna njeno lokacijo na disku in bo izbrisala samo bloke, ki jih zaseda datoteka. Podprti so vsi močni varnostni standardi.

Izvedi več Hiter prenos

Ne zamudite nove različice!

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in poslali vam bomo e-poštno sporočilo, ko bo nova različica naše aplikacije na voljo za prenos.Več o varnostnih standardih, ki jih uporabljamo v naših aplikacijah: