Aplicațiile noastre Contactaţi-ne Planul actualizărilor
Această pagină a fost tradusă automat

Alege noua ta aplicație

Clean Space

Șterge gunoiul computerului, curăță registrul, elimină urmele
Protecția confidențialității, îmbunătățirea performanței și curățarea registrului - totul într-unul. Aplicația noastră va șterge multe fișiere inutile aflate pe computerul dvs. - acestea pierd spațiu pe disc, memorie și resurse de procesor. Fișiere temporare, cache, cookie-uri, istoric de completare automată, jurnale și multe altele - aceste elemente reprezintă o încălcare reală a confidențialității tale. Prin ștergerea tuturor acestor deșeuri electronice, computerul dumneavoastră va funcționa mai repede.

Află mai multe Descărcare rapidă

Wipe

Șterge istoricul, memoria cache și protejează confidențialitatea
Software-ul nostru șterge fișierele temporare, cache-urile, cookie-urile, istoricul Internetului și multe altele, eliberând astfel spațiu valoros pe disc. Ștergerea fișierelor inutile poate fi deosebit de grozavă pentru cei care își execută sistemele pe SSD-uri mai mici. Ca rezultat al software-ului, veți primi confidențialitate maximă, astfel încât privirile indiscrete nu vor putea să vă spioneze, să vă înregistreze activitățile sau să facă ceva rău intenționat.

Află mai multe Descărcare rapidă

Secret Disk

Creează un disc secret suplimentar protejat prin parolă
Această aplicație creează un disc suplimentar pe computer fără formatare suplimentară. Este un tip special de disc, care poate apărea și dispărea în sistemul dvs. cu un singur clic. Accesul la acest disc poate fi protejat printr-o parolă, ceea ce face ca acesta să fie stocat foarte privat pentru fișierele și folderele dvs. În caz de pană de curent, discul se blochează și dispare automat. În timp ce discul este deschis, îl puteți folosi ca un disc normal, acceptă toate operațiunile standard de disc și este acceptat de toate celelalte aplicații.

Află mai multe Descărcare rapidă

Duplicate File Finder

Găsește fișiere duplicate chiar și cu o diferență de un pixel
Găsește imagini și videoclipuri duplicate. Puteți alege orice folder de pe hard disk (sau să utilizați foldere standard de utilizator), iar aplicația noastră va analiza în profunzime conținutul folderelor selectate pentru a căuta duplicate. Lucrurile cele mai uimitoare este că va dura doar câteva secunde. Fișierele vor fi comparate prin algoritmul de hashing MD5, ceea ce înseamnă că vor fi comparate după conținut, nu după nume. Apoi, folosind interfața noastră de utilizator convenabilă, puteți vizualiza duplicatele și le puteți șterge pe cele de care nu aveți nevoie.

Află mai multe Descărcare rapidă

Prevent Restore

Împiedică recuperarea datelor deja șterse
Când ștergeți un fișier (sau goliți Coșul de reciclare), acesta este doar marcat ca șters și dispare din Windows Explorer. Dar conținutul din fișierele șterse încă există pe disc și poate fi recuperat cu ușurință chiar și după mulți ani. Aplicația noastră va șterge conținutul din fișierele deja șterse în câțiva pași simpli. Recuperarea va fi imposibilă.

Află mai multe Descărcare rapidă

Secure Delete

Șterge în siguranță fișierele, le face irecuperabile
Dacă doriți să ștergeți în siguranță un fișier privat, astfel încât nimeni să nu îl poată recupera - acest instrument vă va ajuta! Nu este nevoie să suprascrieți tot spațiul liber pe disc. În timp ce fișierul există - aplicația noastră știe locația sa pe disc și va șterge numai blocurile ocupate de fișier. Sunt acceptate toate standardele puternice de securitate.

Află mai multe Descărcare rapidă

Nu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: