Aplicațiile noastre Contactaţi-ne Planul actualizărilor
Această pagină a fost tradusă automat

Secret Disk

Descriere Capturi de ecran Descarca informație Istorie🚀 Versiune Pro

Creează un disc secret


Aplicația noastră creează un disc special pe computer care poate fi complet ascuns. Nu trebuie să reformatați discurile existente sau să faceți modificări în configurația curentă. Un disc secret va apărea și va dispărea cu un singur clic.

Un disc secret este un tip special de disc și accesul la acesta poate fi protejat cu o parolă. Este un loc foarte bun pentru a vă stoca fișierele și folderele sensibile - un disc care apare și dispare într-o secundă, în plus, este protejat cu o parolă. Cu toate acestea, în unele cazuri nu aveți nevoie de această protecție suplimentară și puteți dezactiva această funcție și utilizați discul fără parolă.Dacă opriți accidental computerul (sau în cazul unei căderi de curent), discul secret va fi blocat automat. Toate fișierele vor fi în siguranță până când deschideți din nou discul. În timp ce este deschis, puteți utiliza discul secret ca orice alt disc normal. Puteți copia, muta și șterge fișiere. Toate celelalte aplicații pe care este posibil să le fi instalate vor accepta discul nostru secret ca un disc normal.

Descarcă acumNu rata noua versiune!

Introdu adresa ta de e-mail mai jos și îți vom trimite un e-mail când o nouă versiune a aplicației noastre va fi disponibilă pentru descărcare.Aflați mai multe despre standardele de securitate pe care le folosim în aplicațiile noastre: