Meidän sovelluksemme Ota meihin yhteyttä Päivityssuunnitelma
Tämä sivu on käännetty automaattisesti

Valitse uusi sovelluksesi

Prevent Restore

Estää jo poistettujen tietojen palauttamisen
Kun poistat tiedoston (tai tyhjennät roskakorin), se vain merkitään poistetuksi ja katoaa Windowsin Resurssienhallinnasta. Mutta poistettujen tiedostojen sisältö on edelleen levyllä, ja se voidaan helposti palauttaa useiden vuosien jälkeen. Sovelluksemme poistaa sisällön jo poistetuista tiedostoista muutamassa helpossa vaiheessa. Toipuminen tulee olemaan mahdotonta.

Lue lisää Nopea lataus

Secret Disk

Luo ylimääräisen salasanalla suojatun salaisen levyn
Tämä sovellus luo lisälevyn tietokoneellesi ilman ylimääräistä alustusta. Se on erityinen levy, joka voi ilmestyä ja kadota järjestelmässäsi yhdellä napsautuksella. Tämän levyn käyttö voidaan suojata salasanalla, mikä tekee siitä erittäin yksityisen tallennustilan tiedostoillesi ja kansioillesi. Virtakatkon sattuessa levy lukittuu ja katoaa automaattisesti. Kun levy on auki, voit käyttää sitä normaalina levynä, se tukee kaikkia levyn vakiotoimintoja ja sitä tukevat kaikki muut sovellukset.

Lue lisää Nopea lataus

Secure Delete

Poistaa tiedostot turvallisesti ja tekee niistä mahdottomia palauttaa
Jos haluat turvallisesti poistaa yksityisen tiedoston, jotta kukaan ei voi palauttaa sitä - tämä työkalu auttaa! Kaikkia vapaata levytilaa ei tarvitse korvata. Kun tiedosto on olemassa, sovelluksemme tietää sen sijainnin levyllä ja poistaa vain tiedoston käyttämät lohkot. Kaikki vahvat tietoturvastandardit ovat tuettuja.

Lue lisää Nopea lataus

Älä missaa uutta versiota!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin lähetämme sinulle sähköpostin, kun sovelluksemme uusi versio on ladattavissa.Meidän sovelluksemme
Prevent Restore
Secret Disk
Secure Delete
Lue lisää sovelluksissamme käyttämistämme suojausstandardeista: