Meidän sovelluksemme Ota meihin yhteyttä Päivityssuunnitelma
Tämä sivu on käännetty automaattisesti

Valitse uusi sovelluksesi

Clean Space

Poistaa tietokoneen roskat, puhdistaa rekisterin, poistaa jäljet
Yksityisyyden suoja, suorituskyvyn parantaja ja rekisterinpuhdistaja - kaikki yhdessä. Sovelluksemme poistaa monia tietokoneellasi olevia tarpeettomia tiedostoja - ne tuhlaavat levytilaa, muistia ja prosessoriresursseja. Väliaikaiset tiedostot, välimuistit, evästeet, automaattisen täydennyksen historia, lokit ja paljon muuta – nämä kohteet ovat todellista tietosuojasi loukkausta. Poistamalla kaikki nämä elektroniset roskat tietokoneesi toimii nopeammin.

Lue lisää Nopea lataus

Wipe

Poistaa historian, välimuistin ja suojaa yksityisyyttä
Ohjelmistomme poistaa väliaikaiset tiedostot, välimuistit, evästeet, Internet-historian ja paljon muuta, mikä vapauttaa arvokasta levytilaa. Tarpeettomien tiedostojen poistaminen voi olla erityisen hienoa niille, jotka käyttävät järjestelmiään pienemmillä SSD-levyillä. Ohjelmiston ansiosta saat maksimaalisen luottamuksellisuuden, joten uteliait silmät eivät voi vakoilla sinua, tallentaa toimintaasi tai tehdä mitään haitallista.

Lue lisää Nopea lataus

Secret Disk

Luo ylimääräisen salasanalla suojatun salaisen levyn
Tämä sovellus luo lisälevyn tietokoneellesi ilman ylimääräistä alustusta. Se on erityinen levy, joka voi ilmestyä ja kadota järjestelmässäsi yhdellä napsautuksella. Tämän levyn käyttö voidaan suojata salasanalla, mikä tekee siitä erittäin yksityisen tallennustilan tiedostoillesi ja kansioillesi. Virtakatkon sattuessa levy lukittuu ja katoaa automaattisesti. Kun levy on auki, voit käyttää sitä normaalina levynä, se tukee kaikkia levyn vakiotoimintoja ja sitä tukevat kaikki muut sovellukset.

Lue lisää Nopea lataus

Duplicate File Finder

Etsii päällekkäisiä tiedostoja jopa yhden pikselin erolla
Etsii päällekkäisiä kuvia ja videoita. Voit valita minkä tahansa kansion kiintolevyltäsi (tai käyttää tavallisia käyttäjäkansioita), ja sovelluksemme analysoi valittujen kansioiden sisällön perusteellisesti kopioiden etsimiseksi. Hämmästyttävintä on, että se kestää vain muutaman sekunnin. Tiedostoja verrataan MD5-hajautusalgoritmilla, mikä tarkoittaa, että niitä verrataan sisällön, ei nimen perusteella. Tämän jälkeen kätevän käyttöliittymämme avulla voit tarkastella kaksoiskappaleita ja poistaa tarpeettomat.

Lue lisää Nopea lataus

Prevent Restore

Estää jo poistettujen tietojen palauttamisen
Kun poistat tiedoston (tai tyhjennät roskakorin), se vain merkitään poistetuksi ja katoaa Windowsin Resurssienhallinnasta. Mutta poistettujen tiedostojen sisältö on edelleen levyllä, ja se voidaan helposti palauttaa useiden vuosien jälkeen. Sovelluksemme poistaa sisällön jo poistetuista tiedostoista muutamassa helpossa vaiheessa. Toipuminen tulee olemaan mahdotonta.

Lue lisää Nopea lataus

Secure Delete

Poistaa tiedostot turvallisesti ja tekee niistä mahdottomia palauttaa
Jos haluat turvallisesti poistaa yksityisen tiedoston, jotta kukaan ei voi palauttaa sitä - tämä työkalu auttaa! Kaikkia vapaata levytilaa ei tarvitse korvata. Kun tiedosto on olemassa, sovelluksemme tietää sen sijainnin levyllä ja poistaa vain tiedoston käyttämät lohkot. Kaikki vahvat tietoturvastandardit ovat tuettuja.

Lue lisää Nopea lataus

Älä missaa uutta versiota!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin lähetämme sinulle sähköpostin, kun sovelluksemme uusi versio on ladattavissa.Lue lisää sovelluksissamme käyttämistämme suojausstandardeista: