Våra appar Kontakta oss Plan för uppdateringar
Den här sidan har översatts automatiskt

Välj din nya app

Prevent Restore

Förhindrar återställning av redan raderade data
När du tar bort en fil (eller tömmer papperskorgen) markeras den bara som raderad och försvinner från Utforskaren i Windows. Men innehåll från raderade filer finns fortfarande kvar på disken och kan enkelt återställas även efter många år. Vår applikation kommer att radera innehållet från redan raderade filer i några enkla steg. Återhämtning kommer att vara omöjlig.

Få reda på mer Snabb nedladdning

Secret Disk

Skapar ytterligare en lösenordsskyddad hemlig disk
Denna app skapar en extra disk på din dator utan extra formatering. Det är en speciell typ av disk som kan dyka upp och försvinna i ditt system med bara ett klick. Åtkomst till den här disken kan skyddas med ett lösenord som gör den mycket privat lagring för dina filer och mappar. Vid strömavbrott låses skivan och försvinner automatiskt. Medan disken är öppen kan du använda den som en vanlig disk, den stöder alla vanliga diskoperationer och stöds av alla andra appar.

Få reda på mer Snabb nedladdning

Secure Delete

Raderar filer säkert, gör dem omöjliga att återställa
Om du på ett säkert sätt vill radera en privat fil så att ingen kan återställa den - det här verktyget hjälper! Inget behov av att skriva över allt ledigt diskutrymme. Medan filen existerar - vår app vet att den är på disken och raderar endast block som är upptagna av filen. Alla starka säkerhetsstandarder stöds.

Få reda på mer Snabb nedladdning

Missa inte den nya versionen!

Ange din e-postadress nedan så skickar vi ett e-postmeddelande till dig när en ny version av vår app kommer att finnas tillgänglig för nedladdning.Läs mer om säkerhetsstandarder som vi använder i våra appar: