Våra appar Kontakta oss Plan för uppdateringar
Den här sidan har översatts automatiskt

Välj din nya app

Clean Space

Tar bort datorskräp, rensar registret, eliminerar spår
Integritetsskydd, prestandahöjare och registerrensare - allt i ett. Vår app kommer att radera många onödiga filer som finns på din dator - de slösar diskutrymme, minne och processorresurser. Tillfälliga filer, cachar, cookies, autoslutförandehistorik, loggar och mycket mer - dessa objekt är ett verkligt brott mot din integritet. Genom att ta bort allt detta elektroniska skräp kommer din dator att köras snabbare.

Få reda på mer Snabb nedladdning

Wipe

Raderar historik, cachelagrar och skyddar integriteten
Vår programvara raderar temporära filer, cacheminne, cookies, internethistorik och mer, vilket frigör värdefullt diskutrymme. Att ta bort onödiga filer kan vara särskilt bra för de som kör sina system på mindre SSD-enheter. Som ett resultat av programvaran får du maximal konfidentialitet, så nyfikna ögon kommer inte att kunna spionera på dig, spela in dina aktiviteter eller göra något skadligt.

Få reda på mer Snabb nedladdning

Secret Disk

Skapar ytterligare en lösenordsskyddad hemlig disk
Denna app skapar en extra disk på din dator utan extra formatering. Det är en speciell typ av disk som kan dyka upp och försvinna i ditt system med bara ett klick. Åtkomst till den här disken kan skyddas med ett lösenord som gör den mycket privat lagring för dina filer och mappar. Vid strömavbrott låses skivan och försvinner automatiskt. Medan disken är öppen kan du använda den som en vanlig disk, den stöder alla vanliga diskoperationer och stöds av alla andra appar.

Få reda på mer Snabb nedladdning

Duplicate File Finder

Hittar dubbletter av filer även med en pixel skillnad
Hittar dubbletter av bilder och videor. Du kan välja vilken mapp som helst på din hårddisk (eller använda vanliga användarmappar) och vår app kommer att djupgående analysera innehållet i utvalda mappar för att söka efter eventuella dubbletter. Det mest fantastiska är att det tar bara några sekunder. Filer kommer att jämföras med MD5-hash-algoritmen, vilket innebär att de kommer att jämföras efter innehåll, inte efter namn. Sedan kan du, med hjälp av vårt bekväma användargränssnitt, se dubbletter och ta bort de som du inte behöver.

Få reda på mer Snabb nedladdning

Prevent Restore

Förhindrar återställning av redan raderade data
När du tar bort en fil (eller tömmer papperskorgen) markeras den bara som raderad och försvinner från Utforskaren i Windows. Men innehåll från raderade filer finns fortfarande kvar på disken och kan enkelt återställas även efter många år. Vår applikation kommer att radera innehållet från redan raderade filer i några enkla steg. Återhämtning kommer att vara omöjlig.

Få reda på mer Snabb nedladdning

Secure Delete

Raderar filer säkert, gör dem omöjliga att återställa
Om du på ett säkert sätt vill radera en privat fil så att ingen kan återställa den - det här verktyget hjälper! Inget behov av att skriva över allt ledigt diskutrymme. Medan filen existerar - vår app vet att den är på disken och raderar endast block som är upptagna av filen. Alla starka säkerhetsstandarder stöds.

Få reda på mer Snabb nedladdning

Missa inte den nya versionen!

Ange din e-postadress nedan så skickar vi ett e-postmeddelande till dig när en ny version av vår app kommer att finnas tillgänglig för nedladdning.Läs mer om säkerhetsstandarder som vi använder i våra appar: