Våre apper Kontakt oss Plan for oppdateringer
Denne siden er oversatt automatisk

Velg din nye app

Prevent Restore

Hindrer gjenoppretting av allerede slettede data
Når du sletter en fil (eller tømmer papirkurven) blir den bare merket som slettet og forsvinner fra Windows Utforsker. Men innhold fra slettede filer finnes fortsatt på disken og kan enkelt gjenopprettes selv etter mange år. Vår applikasjon vil slette innholdet fra allerede slettede filer i noen få enkle trinn. Gjenoppretting vil være umulig.

Finne ut mer Rask nedlasting

Secret Disk

Oppretter en ekstra passordbeskyttet hemmelig disk
Denne appen lager en ekstra disk på datamaskinen din uten ekstra formatering. Det er en spesiell type disk som kan dukke opp og forsvinne i systemet ditt med bare ett klikk. Tilgang til denne disken kan beskyttes med et passord som gjør den svært privat lagringsplass for filene og mappene dine. Ved strømbrudd låses disken og forsvinner automatisk. Mens disken er åpen kan du bruke den som en vanlig disk, den støtter alle standard diskoperasjoner og støttes av alle andre apper.

Finne ut mer Rask nedlasting

Secure Delete

Sletter filer sikkert, gjør dem uopprettelige
Hvis du vil slette en privat fil på en sikker måte slik at ingen kan gjenopprette den - vil dette verktøyet hjelpe! Du trenger ikke å overskrive all ledig diskplass. Mens filen eksisterer - appen vår vet hvor den er på disken og sletter bare blokker som er okkupert av filen. Alle sterke sikkerhetsstandarder støttes.

Finne ut mer Rask nedlasting

Ikke gå glipp av ny versjon!

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så sender vi deg en e-post når en ny versjon av appen vår vil være tilgjengelig for nedlasting.Finn ut mer om sikkerhetsstandarder som vi bruker i appene våre: