Onze apps Neem contact met ons op Updateplan
Deze pagina is automatisch vertaald

Kies uw nieuwe app

Clean Space

Verwijdert computerafval, reinigt het register en elimineert tracks
Privacybescherming, prestatieverbetering en registeropschoonprogramma - alles in één. Onze app verwijdert veel onnodige bestanden op uw computer - ze verspillen schijfruimte, geheugen en processorbronnen. Tijdelijke bestanden, caches, cookies, geschiedenis van automatisch aanvullen, logs en nog veel meer - deze items zijn een echte schending van uw privacy. Door al deze elektronische rommel te verwijderen, zal uw computer sneller werken.

Meer te weten komen Snel downloaden

Wipe

Verwijdert geschiedenis, cache en beschermt de privacy
Onze software verwijdert tijdelijke bestanden, caches, cookies, internetgeschiedenis en meer, waardoor waardevolle schijfruimte vrijkomt. Het verwijderen van onnodige bestanden kan vooral handig zijn voor degenen die hun systemen op kleinere SSD's draaien. Dankzij de software krijgt u maximale vertrouwelijkheid, zodat nieuwsgierige blikken u niet kunnen bespioneren, uw activiteiten kunnen vastleggen of iets kwaadaardigs kunnen doen.

Meer te weten komen Snel downloaden

Secret Disk

Creëert een extra, met een wachtwoord beveiligde, geheime schijf
Deze app creëert een extra schijf op uw computer zonder extra formattering. Het is een speciaal soort schijf, die met slechts één klik in uw systeem kan verschijnen en verdwijnen. De toegang tot deze schijf kan worden beveiligd met een wachtwoord, waardoor het een zeer privéopslagplaats voor uw bestanden en mappen is. Bij stroomuitval vergrendelt de schijf en verdwijnt automatisch. Terwijl de schijf open is, kunt u deze gebruiken als een normale schijf, hij ondersteunt alle standaard schijfbewerkingen en wordt ondersteund door alle andere apps.

Meer te weten komen Snel downloaden

Duplicate File Finder

Vindt dubbele bestanden, zelfs met één pixelverschil
Vindt dubbele foto's en video's. U kunt elke map op uw harde schijf kiezen (of standaardgebruikersmappen gebruiken) en onze app zal de inhoud van geselecteerde mappen diepgaand analyseren om te zoeken naar eventuele duplicaten. Het meest verbazingwekkende is dat het slechts een paar seconden duurt. Bestanden worden vergeleken door het MD5-hashing-algoritme, wat betekent dat ze worden vergeleken op inhoud en niet op naam. Vervolgens kunt u met behulp van onze handige gebruikersinterface duplicaten bekijken en de overbodige verwijderen.

Meer te weten komen Snel downloaden

Prevent Restore

Voorkomt herstel van reeds verwijderde gegevens
Wanneer u een bestand verwijdert (of de Prullenbak leegmaakt), wordt het gewoon gemarkeerd als verwijderd en verdwijnt het uit de Windows Verkenner. Maar de inhoud van verwijderde bestanden staat nog steeds op de schijf en kan zelfs na vele jaren gemakkelijk worden hersteld. Onze applicatie zal de inhoud van reeds verwijderde bestanden in een paar eenvoudige stappen wissen. Herstel zal onmogelijk zijn.

Meer te weten komen Snel downloaden

Secure Delete

Wist bestanden veilig en maakt ze onherstelbaar
Als u een privébestand veilig wilt wissen, zodat niemand het kan herstellen, kan deze tool helpen! Het is niet nodig om alle vrije schijfruimte te overschrijven. Zolang het bestand bestaat, kent onze app de locatie op de schijf en wist alleen de blokken die door het bestand worden bezet. Alle strenge beveiligingsstandaarden worden ondersteund.

Meer te weten komen Snel downloaden

Mis de nieuwe versie niet!

Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail wanneer er een nieuwe versie van onze app beschikbaar is om te downloaden.Lees meer over de beveiligingsstandaarden die we in onze apps gebruiken: