Onze apps Neem contact met ons op Updateplan
Deze pagina is automatisch vertaald

Kies uw nieuwe app

Prevent Restore

Voorkomt herstel van reeds verwijderde gegevens
Wanneer u een bestand verwijdert (of de Prullenbak leegmaakt), wordt het gewoon gemarkeerd als verwijderd en verdwijnt het uit de Windows Verkenner. Maar de inhoud van verwijderde bestanden staat nog steeds op de schijf en kan zelfs na vele jaren gemakkelijk worden hersteld. Onze applicatie zal de inhoud van reeds verwijderde bestanden in een paar eenvoudige stappen wissen. Herstel zal onmogelijk zijn.

Meer te weten komen Snel downloaden

Secret Disk

Creëert een extra, met een wachtwoord beveiligde, geheime schijf
Deze app creëert een extra schijf op uw computer zonder extra formattering. Het is een speciaal soort schijf, die met slechts één klik in uw systeem kan verschijnen en verdwijnen. De toegang tot deze schijf kan worden beveiligd met een wachtwoord, waardoor het een zeer privéopslagplaats voor uw bestanden en mappen is. Bij stroomuitval vergrendelt de schijf en verdwijnt automatisch. Terwijl de schijf open is, kunt u deze gebruiken als een normale schijf, hij ondersteunt alle standaard schijfbewerkingen en wordt ondersteund door alle andere apps.

Meer te weten komen Snel downloaden

Secure Delete

Wist bestanden veilig en maakt ze onherstelbaar
Als u een privébestand veilig wilt wissen, zodat niemand het kan herstellen, kan deze tool helpen! Het is niet nodig om alle vrije schijfruimte te overschrijven. Zolang het bestand bestaat, kent onze app de locatie op de schijf en wist alleen de blokken die door het bestand worden bezet. Alle strenge beveiligingsstandaarden worden ondersteund.

Meer te weten komen Snel downloaden

Mis de nieuwe versie niet!

Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail wanneer er een nieuwe versie van onze app beschikbaar is om te downloaden.Lees meer over de beveiligingsstandaarden die we in onze apps gebruiken: