Apl kami Hubungi Kami Pelan kemas kini
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik

Pilih Apl Baharu Anda

Clean Space

Memadam sampah komputer, membersihkan pendaftaran, menghapuskan trek
Perlindungan privasi, penambah prestasi dan pembersih pendaftaran - semuanya dalam satu. Apl kami akan memadamkan banyak fail yang tidak diperlukan yang terdapat pada komputer anda - ia membazirkan ruang cakera, memori dan sumber pemproses. Fail sementara, cache, kuki, sejarah autolengkap, log dan banyak lagi - item ini adalah pelanggaran sebenar privasi anda. Dengan memadam semua sampah elektronik ini komputer anda akan berjalan lebih cepat.

Ketahui lebih lanjut Muat turun pantas

Wipe

Memadam sejarah, cache dan melindungi privasi
Perisian kami memadamkan fail sementara, cache, kuki, sejarah Internet dan banyak lagi, sekali gus membebaskan ruang cakera yang berharga. Memadamkan fail yang tidak diperlukan boleh menjadi sangat baik untuk mereka yang menjalankan sistem mereka pada SSD yang lebih kecil. Hasil daripada perisian, anda akan menerima kerahsiaan maksimum, jadi mengintip tidak akan dapat mengintip anda, merekodkan aktiviti anda atau melakukan apa-apa yang berniat jahat.

Ketahui lebih lanjut Muat turun pantas

Secret Disk

Mencipta cakera rahsia yang dilindungi kata laluan tambahan
Apl ini mencipta cakera tambahan pada komputer anda tanpa pemformatan tambahan. Ia adalah sejenis cakera istimewa, yang boleh muncul dan hilang dalam sistem anda dengan hanya satu klik. Akses kepada cakera ini boleh dilindungi oleh kata laluan yang menjadikannya storan yang sangat peribadi untuk fail dan folder anda. Dalam kes kegagalan kuasa cakera terkunci dan hilang secara automatik. Semasa cakera dibuka, anda boleh menggunakannya sebagai cakera biasa, ia menyokong semua operasi cakera standard dan disokong oleh semua aplikasi lain.

Ketahui lebih lanjut Muat turun pantas

Duplicate File Finder

Cari fail pendua walaupun dengan satu perbezaan piksel
Mencari gambar dan video pendua. Anda boleh memilih mana-mana folder pada cakera keras anda (atau menggunakan folder pengguna standard) dan aplikasi kami akan menganalisis kandungan folder terpilih secara mendalam untuk mencari sebarang pendua. Perkara yang paling menakjubkan ialah ia akan mengambil masa beberapa saat sahaja. Fail akan dibandingkan dengan algoritma pencincangan MD5, yang bermaksud bahawa ia akan dibandingkan dengan kandungan, bukan dengan nama. Kemudian, menggunakan antara muka pengguna kami yang mudah, anda boleh melihat pendua dan memadam yang anda tidak perlukan.

Ketahui lebih lanjut Muat turun pantas

Prevent Restore

Menghalang pemulihan data yang telah dipadam
Apabila anda memadamkan fail (atau mengosongkan Tong Kitar Semula) ia hanya ditandakan sebagai dipadam dan hilang daripada Windows Explorer. Tetapi kandungan daripada fail yang dipadam masih wujud pada cakera dan boleh dipulihkan dengan mudah walaupun selepas bertahun-tahun. Aplikasi kami akan memadamkan kandungan daripada fail yang telah dipadam dalam beberapa langkah mudah. Pemulihan akan menjadi mustahil.

Ketahui lebih lanjut Muat turun pantas

Secure Delete

Memadam fail dengan selamat, menjadikannya tidak dapat dipulihkan
Jika anda ingin memadamkan beberapa fail peribadi dengan selamat supaya tiada sesiapa boleh memulihkannya - alat ini akan membantu! Tidak perlu menulis ganti semua ruang cakera kosong. Walaupun fail itu wujud - apl kami mengetahui lokasinya pada cakera dan hanya akan memadamkan blok yang diduduki oleh fail tersebut. Semua piawaian keselamatan yang kukuh disokong.

Ketahui lebih lanjut Muat turun pantas

Jangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: