Apl kami Hubungi Kami Pelan kemas kini
Halaman ini telah diterjemahkan secara automatik

Pilih Apl Baharu Anda

Prevent Restore

Menghalang pemulihan data yang telah dipadam
Apabila anda memadamkan fail (atau mengosongkan Tong Kitar Semula) ia hanya ditandakan sebagai dipadam dan hilang daripada Windows Explorer. Tetapi kandungan daripada fail yang dipadam masih wujud pada cakera dan boleh dipulihkan dengan mudah walaupun selepas bertahun-tahun. Aplikasi kami akan memadamkan kandungan daripada fail yang telah dipadam dalam beberapa langkah mudah. Pemulihan akan menjadi mustahil.

Ketahui lebih lanjut Muat turun pantas

Secret Disk

Mencipta cakera rahsia yang dilindungi kata laluan tambahan
Apl ini mencipta cakera tambahan pada komputer anda tanpa pemformatan tambahan. Ia adalah sejenis cakera istimewa, yang boleh muncul dan hilang dalam sistem anda dengan hanya satu klik. Akses kepada cakera ini boleh dilindungi oleh kata laluan yang menjadikannya storan yang sangat peribadi untuk fail dan folder anda. Dalam kes kegagalan kuasa cakera terkunci dan hilang secara automatik. Semasa cakera dibuka, anda boleh menggunakannya sebagai cakera biasa, ia menyokong semua operasi cakera standard dan disokong oleh semua aplikasi lain.

Ketahui lebih lanjut Muat turun pantas

Secure Delete

Memadam fail dengan selamat, menjadikannya tidak dapat dipulihkan
Jika anda ingin memadamkan beberapa fail peribadi dengan selamat supaya tiada sesiapa boleh memulihkannya - alat ini akan membantu! Tidak perlu menulis ganti semua ruang cakera kosong. Walaupun fail itu wujud - apl kami mengetahui lokasinya pada cakera dan hanya akan memadamkan blok yang diduduki oleh fail tersebut. Semua piawaian keselamatan yang kukuh disokong.

Ketahui lebih lanjut Muat turun pantas

Jangan terlepas versi baharu!

Masukkan alamat e-mel anda di bawah dan kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila versi baharu apl kami tersedia untuk dimuat turun.Ketahui lebih lanjut tentang piawaian keselamatan yang kami gunakan dalam apl kami: