Alkalmazásaink Lépjen kapcsolatba velünk Frissítési terv
Ezt az oldalt automatikusan lefordították

Válassza ki az új alkalmazást

Clean Space

Törli a számítógép szemetet, megtisztítja a rendszerleíró adatbázist, eltávolítja a nyomokat
Adatvédelem, teljesítménynövelő és rendszerleíró adatbázis tisztító – mindez egyben. Alkalmazásunk sok szükségtelen fájlt töröl a számítógépén – lemezterületet, memóriát és processzorerőforrásokat pazarolnak. Ideiglenes fájlok, gyorsítótárak, cookie-k, automatikus kiegészítés előzményei, naplók és még sok más – ezek az elemek valóban sértik az Ön személyes adatait. Az összes elektronikus hulladék törlésével a számítógép gyorsabban fog működni.

Tudj meg többet Gyors letöltés

Wipe

Törli az előzményeket, a gyorsítótárat és védi a magánéletet
Szoftverünk törli az ideiglenes fájlokat, gyorsítótárakat, cookie-kat, internetes előzményeket és egyebeket, így értékes lemezterületet szabadít fel. A szükségtelen fájlok törlése különösen jó lehet azok számára, akik rendszerüket kisebb SSD-n futtatják. A szoftver eredményeként maximális bizalmas kezelést kap, így a kíváncsi szemek nem kémkedhetnek utána, nem rögzíthetik tevékenységeit, és nem tehetnek semmi rosszindulatú dolgot.

Tudj meg többet Gyors letöltés

Secret Disk

Létrehoz egy további, jelszóval védett titkos lemezt
Ez az alkalmazás további formázás nélkül hoz létre egy további lemezt a számítógépen. Ez egy speciális lemeztípus, amely egyetlen kattintással megjelenhet és eltűnhet a rendszerben. A lemezhez való hozzáférés jelszóval védhető, ami nagyon privát tárolást biztosít a fájlok és mappák számára. Áramkimaradás esetén a lemez zárol, és automatikusan eltűnik. Amíg a lemez nyitva van, normál lemezként is használhatja, támogatja az összes szabványos lemezműveletet, és minden más alkalmazás is támogatja.

Tudj meg többet Gyors letöltés

Duplicate File Finder

Megkeresi a duplikált fájlokat még egy pixel különbséggel is
Megkeresi az ismétlődő képeket és videókat. Bármelyik mappát kiválaszthatja a merevlemezén (vagy használhat szabványos felhasználói mappákat), és alkalmazásunk mélyen elemzi a kiválasztott mappák tartalmát, hogy megkeresse a másolatokat. A legcsodálatosabb dolog az, hogy csak néhány másodpercig tart. A fájlokat az MD5 kivonatoló algoritmus fogja összehasonlítani, ami azt jelenti, hogy tartalom szerint, nem név szerint hasonlítja össze őket. Ezután kényelmes felhasználói felületünk segítségével megtekintheti a másolatokat, és törölheti azokat, amelyekre nincs szüksége.

Tudj meg többet Gyors letöltés

Prevent Restore

Megakadályozza a már törölt adatok helyreállítását
Amikor töröl egy fájlt (vagy kiüríti a Lomtárat), az csak töröltként lesz megjelölve, és eltűnik a Windows Intézőből. A törölt fájlokból származó tartalom azonban továbbra is megtalálható a lemezen, és sok év után is könnyen visszaállítható. Alkalmazásunk néhány egyszerű lépésben törli a tartalmat a már törölt fájlokból. A helyreállítás lehetetlen lesz.

Tudj meg többet Gyors letöltés

Secure Delete

Biztonságosan törli a fájlokat, visszaállíthatatlanná teszi őket
Ha biztonságosan törölni szeretne néhány privát fájlt, hogy senki ne tudja visszaállítani - ez az eszköz segít! Nincs szükség az összes szabad lemezterület felülírására. Amíg a fájl létezik, alkalmazásunk tudja, hogy hol van a lemezen, és csak a fájl által elfoglalt blokkokat törli. Minden erős biztonsági szabvány támogatott.

Tudj meg többet Gyors letöltés

Ne hagyja ki az új verziót!

Írja be e-mail címét alább, és e-mailt küldünk Önnek, amikor alkalmazásunk új verziója letölthető lesz.További információ az alkalmazásainkban használt biztonsági szabványokról: