Alkalmazásaink Lépjen kapcsolatba velünk Frissítési terv
Ezt az oldalt automatikusan lefordították

Válassza ki az új alkalmazást

Prevent Restore

Megakadályozza a már törölt adatok helyreállítását
Amikor töröl egy fájlt (vagy kiüríti a Lomtárat), az csak töröltként lesz megjelölve, és eltűnik a Windows Intézőből. A törölt fájlokból származó tartalom azonban továbbra is megtalálható a lemezen, és sok év után is könnyen visszaállítható. Alkalmazásunk néhány egyszerű lépésben törli a tartalmat a már törölt fájlokból. A helyreállítás lehetetlen lesz.

Tudj meg többet Gyors letöltés

Secret Disk

Létrehoz egy további, jelszóval védett titkos lemezt
Ez az alkalmazás további formázás nélkül hoz létre egy további lemezt a számítógépen. Ez egy speciális lemeztípus, amely egyetlen kattintással megjelenhet és eltűnhet a rendszerben. A lemezhez való hozzáférés jelszóval védhető, ami nagyon privát tárolást biztosít a fájlok és mappák számára. Áramkimaradás esetén a lemez zárol, és automatikusan eltűnik. Amíg a lemez nyitva van, normál lemezként is használhatja, támogatja az összes szabványos lemezműveletet, és minden más alkalmazás is támogatja.

Tudj meg többet Gyors letöltés

Secure Delete

Biztonságosan törli a fájlokat, visszaállíthatatlanná teszi őket
Ha biztonságosan törölni szeretne néhány privát fájlt, hogy senki ne tudja visszaállítani - ez az eszköz segít! Nincs szükség az összes szabad lemezterület felülírására. Amíg a fájl létezik, alkalmazásunk tudja, hogy hol van a lemezen, és csak a fájl által elfoglalt blokkokat törli. Minden erős biztonsági szabvány támogatott.

Tudj meg többet Gyors letöltés

Ne hagyja ki az új verziót!

Írja be e-mail címét alább, és e-mailt küldünk Önnek, amikor alkalmazásunk új verziója letölthető lesz.További információ az alkalmazásainkban használt biztonsági szabványokról: