Naše aplikacije Kontaktirajte nas Plan ažuriranja
Ova stranica je automatski prevedena

Odaberite svoju novu aplikaciju

Clean Space

Briše računalno smeće, čisti registar, uklanja tragove
Zaštita privatnosti, pojačivač performansi i čistač registra - sve u jednom. Naša aplikacija će izbrisati mnoge nepotrebne datoteke koje se nalaze na vašem računalu - one troše prostor na disku, memoriju i resurse procesora. Privremene datoteke, predmemorije, kolačići, povijest automatskog dovršavanja, zapisnici i još mnogo toga - ove stavke stvarno krše vašu privatnost. Brisanjem svog tog elektroničkog smeća vaše će računalo raditi brže.

Saznaj više Brzo preuzimanje

Wipe

Briše povijest, predmemoriju i štiti privatnost
Naš softver briše privremene datoteke, predmemorije, kolačiće, internetsku povijest i još mnogo toga, čime oslobađa dragocjeni prostor na disku. Brisanje nepotrebnih datoteka može biti posebno dobro za one koji svoje sustave pokreću na manjim SSD-ovima. Kao rezultat softvera, dobit ćete maksimalnu povjerljivost, tako da vas znatiželjne oči neće moći špijunirati, snimati vaše aktivnosti ili učiniti bilo što zlonamjerno.

Saznaj više Brzo preuzimanje

Secret Disk

Stvara dodatni tajni disk zaštićen lozinkom
Ova aplikacija stvara dodatni disk na vašem računalu bez dodatnog formatiranja. To je posebna vrsta diska koji se može pojaviti i nestati u vašem sustavu samo jednim klikom. Pristup ovom disku može se zaštititi lozinkom što ga čini vrlo privatnim skladištem za vaše datoteke i mape. U slučaju nestanka struje disk se automatski zaključava i nestaje. Dok je disk otvoren možete ga koristiti kao normalan disk, podržava sve standardne diskovne operacije i podržavaju ga sve druge aplikacije.

Saznaj više Brzo preuzimanje

Duplicate File Finder

Pronalazi duplicirane datoteke čak i s razlikom od jednog piksela
Pronalazi duplicirane slike i videozapise. Možete odabrati bilo koju mapu na svom tvrdom disku (ili upotrijebiti standardne korisničke mape) i naša aplikacija će detaljno analizirati sadržaj odabranih mapa radi traženja bilo kakvih duplikata. Ono što je najnevjerojatnije jest da će to trajati samo nekoliko sekundi. Datoteke će se uspoređivati MD5 algoritmom za raspršivanje, što znači da će se uspoređivati po sadržaju, a ne po imenu. Zatim pomoću našeg praktičnog korisničkog sučelja možete pregledati duplikate i izbrisati one koji vam ne trebaju.

Saznaj više Brzo preuzimanje

Prevent Restore

Sprječava vraćanje već izbrisanih podataka
Kada izbrišete datoteku (ili ispraznite koš za smeće), ona se samo označava kao izbrisana i nestaje iz Windows Explorera. Ali sadržaj iz izbrisanih datoteka i dalje postoji na disku i može se lako oporaviti čak i nakon mnogo godina. Naša će aplikacija u nekoliko jednostavnih koraka obrisati sadržaj iz već izbrisanih datoteka. Oporavak će biti nemoguć.

Saznaj više Brzo preuzimanje

Secure Delete

Sigurno briše datoteke, čini ih nepopravljivima
Ako želite sigurno izbrisati neku privatnu datoteku tako da je nitko ne može vratiti - ovaj alat će vam pomoći! Nema potrebe za prepisivanjem cijelog slobodnog prostora na disku. Dok datoteka postoji - naša aplikacija zna njezinu lokaciju na disku i izbrisat će samo blokove koje datoteka zauzima. Podržani su svi jaki sigurnosni standardi.

Saznaj više Brzo preuzimanje

Ne propustite novu verziju!

U nastavku unesite svoju adresu e-pošte i poslat ćemo vam poruku e-pošte kada nova verzija naše aplikacije bude dostupna za preuzimanje.Saznajte više o sigurnosnim standardima koje koristimo u našim aplikacijama: