Naše aplikacije Kontaktirajte nas Plan ažuriranja
Ova stranica je automatski prevedena

Odaberite svoju novu aplikaciju

Prevent Restore

Sprječava vraćanje već izbrisanih podataka
Kada izbrišete datoteku (ili ispraznite koš za smeće), ona se samo označava kao izbrisana i nestaje iz Windows Explorera. Ali sadržaj iz izbrisanih datoteka i dalje postoji na disku i može se lako oporaviti čak i nakon mnogo godina. Naša će aplikacija u nekoliko jednostavnih koraka obrisati sadržaj iz već izbrisanih datoteka. Oporavak će biti nemoguć.

Saznaj više Brzo preuzimanje

Secret Disk

Stvara dodatni tajni disk zaštićen lozinkom
Ova aplikacija stvara dodatni disk na vašem računalu bez dodatnog formatiranja. To je posebna vrsta diska koji se može pojaviti i nestati u vašem sustavu samo jednim klikom. Pristup ovom disku može se zaštititi lozinkom što ga čini vrlo privatnim skladištem za vaše datoteke i mape. U slučaju nestanka struje disk se automatski zaključava i nestaje. Dok je disk otvoren možete ga koristiti kao normalan disk, podržava sve standardne diskovne operacije i podržavaju ga sve druge aplikacije.

Saznaj više Brzo preuzimanje

Secure Delete

Sigurno briše datoteke, čini ih nepopravljivima
Ako želite sigurno izbrisati neku privatnu datoteku tako da je nitko ne može vratiti - ovaj alat će vam pomoći! Nema potrebe za prepisivanjem cijelog slobodnog prostora na disku. Dok datoteka postoji - naša aplikacija zna njezinu lokaciju na disku i izbrisat će samo blokove koje datoteka zauzima. Podržani su svi jaki sigurnosni standardi.

Saznaj više Brzo preuzimanje

Ne propustite novu verziju!

U nastavku unesite svoju adresu e-pošte i poslat ćemo vam poruku e-pošte kada nova verzija naše aplikacije bude dostupna za preuzimanje.Saznajte više o sigurnosnim standardima koje koristimo u našim aplikacijama: